SupperFood in de top 10 van de FD Gazellen in de regio Midden en Oost Nederland

Sidney Zweers

gouden-gazellen

Vandaag werd op de uitreiking van de regionale FD Gazellen Awards 2016 bekend dat SupperFood tot de top 10 snelste groeiers behoort in de regio Midden en Oost Nederland. De 4de Gazellen award in haar 8-jarige bestaan is daarmee een feit. Daar zijn we natuurlijk erg trots op, maar vooral ook erg dankbaar voor. De FD Gazellen Awards, een initiatief van o.a. Het Financieel Dagblad, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland.

Wat betekent dit nu?
Bij de nominatie wordt gekeken naar groei en financiële fitheid van de organisatie. De snelste groeiers binnen elke categorie, opgedeeld per regio en omzetgrootte, ontvangen een gouden, zilveren of bronzen Gazellen award. De groei van SupperFood is hoofdzakelijk gerealiseerd in de Nederlandse markt met private label food producten, zoals: satésauzen, pindapasta, geroosterde pinda’s, woksauzen, sambals, chilisauzen, boemboes, ketjaps, maaltijdversierders, verse sauzen en dressings. In de komende jaren wil SupperFood blijven groeien door marktverbreding (export en industrie) en uitbreiding van haar productassortiment met o.a. pindakaas, sojasaus, kruiden en specerijen.

banner-fd-gazellen

Samenwerking is key!
Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers bouwen we verder aan ons portfolio met als doel duurzame groei van alle betrokken partijen. Gezamenlijke productontwikkeling is hiervoor een belangrijke component, waarbij we zoveel als mogelijk zullen inspelen op algemene food trends, zoals: gezondheid (minder suiker, vet en/of E-nummers), duurzaamheid (gecertificeerde grondstoffen en verpakkingsmaterialen), gemak en genieten.

Namens een trots SupperFood team,

Jan van der Pol en Sidney Zweers