Pindapasta

Pinda´s, ook wel bekend als grondnoten, zijn vruchtjes die aan lage pindaplanten groeien en die vervolgens de grond in groeien. In de oogsttijd wordt de plant uit de losse (zand)grond getrokken en ondersteboven neergelegd om

te drogen en vervolgens te oogsten. In het land van oorsprong wordt de dop verwijderd en worden de pinda´s geconditioneerd getransporteerd naar Nederland. Pinda´s worden alleen ingekocht met een aflatoxine certificaat.

Productgroepen

Pindapasta
Voor pindapasta gebruiken wij uitsluitend pinda´s uit Argentinie om de lekkerste pindapasta te maken. De pinda´s worden naar uw wens licht tot donker geroosterd om vervolgens (met of zonder vlies) van grof tot zeer fijn te malen.

Verpakkingen

Pindapasta kunnen wij u standaard in diverse verpakkingen leveren, waaronder:

  • Emmers van 10 kg tot 13 kg
  • Fusten (CBL en EPS) met binnenzak van 10 kg tot 20 kg
  • Drums van 180 kg tot 220 kg

Waarom Supperfood?

SupperFood is een professionele producent en flexibele partner om in bovenvermelde productgroepen een private label product voor u te ontwikkelen. Samen met onze ervaren productontwikkelaars en onze BRC-, AIB-, FSCC22000 en/of IFS-gecertificeerde productielocaties, vinden wij ook voor uw merk altijd een passende receptuur en verpakking in de juiste waarde/kwaliteit-verhouding.

Referenties

salling group
DELHAIZE
EDEKA
MIGROS
Superunie
Plus
Plukon
Nestle
Jumbo
Aldi
Albert Heijn

Wat kunnen we voor u betekenen?