Verse sauzen & dressings

Home Industriële producten Verse sauzen & dressings
SupperFood ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert een brede range aan verse sauzen en dressings van hoge kwaliteit gemaakt met verse ingredienten en een basis van fruit, olie, water of yoghurt.

Deze koelverse producten zijn ECHT vers met een houdbaarheid van 30 tot 60 dagen en worden bereid onder onze ‘clean label’-visie (vrij van GMO, smaakversterkers,

conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder E-nummers). Gebruik makend van de beste ingredienten, onze jarenlange ervaring en diepgaande productkennis, bieden we u op maat gesneden oplossingen onder uw label aan.

In ontwikkelingen en trends met betrekking tot ‘minder zout´, ‘minder suiker’, ´clean label´, ´verse ingredienten´ en ´duurzaamheid´ lopen we voorop in de markt.

Productgroepen

Verpakkingen

SupperFood heeft een breed, internationaal netwerk van verpakkingsleveranciers, waarmee wij u altijd een gewenste verpakkingsoplossing kunnen bieden. Bestaat de beoogde verpakking nog niet, dan is het ontwikkelen van een nieuwe verpakking in goed overleg altijd mogelijk.

Verse sauzen en dressings kunnen wij standaard in diverse verpakkingen leveren, waaronder:

  • transparante cupjes met sluitfolie van 20 ml en 40 ml
  • transparante stickpacks en sachets van 20 ml tot 100 ml
  • kunststof potjes en flesjes van 100 ml tot 1000 ml
  • kunststof emmers van 2,5 L tot 10 L
  • containers van 500 L tot 1000 L

De verpakkingen en gebruikte inkten zijn allemaal ´Food approved´ en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en gebruikseisen. Hiervoor werken wij samen met de meest toonaangevende verpakkingsleveranciers in de Benelux.

Waarom Supperfood?

SupperFood is een professionele producent en flexibele partner om in bovenvermelde productgroepen een private label product voor u te ontwikkelen. Samen met onze ervaren productontwikkelaars en onze BRC-, AIB-, FSCC22000 en/of IFS-gecertificeerde productielocaties, vinden wij ook voor uw merk altijd een passende receptuur en verpakking in de juiste waarde/kwaliteit-verhouding.

Referenties

salling group
DELHAIZE
EDEKA
MIGROS
Superunie
Plus
Plukon
Nestle
Jumbo
Aldi
Albert Heijn

Wat kunnen we voor u betekenen?