ontmoet je collega’s

peanuts – oriental – sauces – dressings

 laura groot 

“Ik heb het altijd leuk gevonden om te koken en nieuwe dingen uit te proberen.”

Laura Groot (34) uit Heesch studeerde voedingsmiddelentechnologie en ging daarna aan de slag in de productontwikkeling. Eerst in de bakkerij, en sinds 2015 bij SupperFood. Haar passie? Koken én nieuwe dingen proberen. Dat komt goed uit als productontwikkelaar.

 lekker   afwisselend

“De ene dag sta ik een hele dag in de keuken pindakaas te bereiden, de andere dag ben ik in de fabriek om allerlei testjes uit te voeren”, vertelt Laura. “Mijn werk begint eigenlijk altijd bij een aanvraag van een klant. Die heeft een concept bedacht of een vraag. En dan is het mijn werk om in de keuken allerlei recepten uit te proberen en zo dicht mogelijk in de buurt te komen van wat onze klant graag wil. Eerder maakte ik vooral oosterse producten zoals satésaus, ketjap, chilisaus, boemboes en woksauzen. Nu ligt de nadruk steeds meer op pindakaas. Als ik helemaal tevreden ben over het product, stuur ik het op naar de klant. Is het goedgekeurd, dan kan ik verder aan de slag. Prijzen berekenen, specificaties maken, bedenken hoe het label eruit gaat zien, productietesten uitvoeren… lekker afwisselend dus!”

 laura groot 

“Ik heb het altijd leuk gevonden om te koken en nieuwe dingen uit te proberen.”

Laura Groot (34) uit Heesch studeerde voedingsmiddelentechnologie en ging daarna aan de slag in de productontwikkeling. Eerst in de bakkerij, en sinds 2015 bij SupperFood. Haar passie? Koken én nieuwe dingen proberen. Dat komt goed uit als productontwikkelaar.

 lekker   afwisselend

“De ene dag sta ik een hele dag in de keuken pindakaas te bereiden, de andere dag ben ik in de fabriek om allerlei testjes uit te voeren”, vertelt Laura. “Mijn werk begint eigenlijk altijd bij een aanvraag van een klant. Die heeft een concept bedacht of een vraag. En dan is het mijn werk om in de keuken allerlei recepten uit te proberen en zo dicht mogelijk in de buurt te komen van wat onze klant graag wil. Eerder maakte ik vooral oosterse producten zoals satésaus, ketjap, chilisaus, boemboes en woksauzen. Nu ligt de nadruk steeds meer op pindakaas. Als ik helemaal tevreden ben over het product, stuur ik het op naar de klant. Is het goedgekeurd, dan kan ik verder aan de slag. Prijzen berekenen, specificaties maken, bedenken hoe het label eruit gaat zien, productietesten uitvoeren… lekker afwisselend dus!”

“Het team is
behulpzaam
en er is veel ruimte
voor je eigen inbreng”

een werksfeer waar je 
 blij van wordt 

“Ik heb het altijd al leuk gevonden om te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Dat is precies wat ik hier mag doen. Net zo lang doorgaan tot het product perfect is. Ik zit nooit een hele dag achter mijn bureau en heb met alle afdelingen contact. Het team is sociaal en behulpzaam, er is veel ruimte voor je eigen inbreng.”

ook elke dag vol passie aan de slag?

We zijn altijd op zoek naar collega’s die samen met ons willen werken aan de beste producten. Ontdek hier of er een vacature voor je bij zit.