ontmoet je collega’s

peanuts – oriental – sauces – dressings

 luca wilken 

“Een nieuwe fabriek als deze is uniek, ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om hier te werken.”

Luca Wilken (21) uit Netterden is onze langst werkende productiemedewerker. Hij werkte hiervoor ook al in de foodindustrie. Als schoonmaker, administratief medewerker én productiemedewerker. Inmiddels heeft hij onze verpakkingsafdeling volledig onder controle. Luca is goed met cijfers en dat komt goed uit, want wat hij doet is millimeterwerk. Zijn doel? Allround operator worden.

 hard werken voor 
 het beste resultaat

“Ik maak hier lekker lange dagen”, vertelt Luca. “Iets voor half 8 ’s ochtends ben ik hier en zet ik als eerste de machines aan. Als alles draait ga ik nog eens dubbelchecken of alles goed is ingesteld. Een gereed product komt naar de verpakkingsafdeling. Vanaf daar moet alles goed gaan: het goede etiket, de sluitzegel of inductieseal op de juiste plek en de kloppende tht-code. Precies afstellen is heel belangrijk, het komt aan op de tiende millimeter. Het is hard werken, maar uiteindelijk zie je waarvoor je het doet. Als ik aan het einde van de dag weinig storing heb gehad en veel heb geproduceerd is mijn dag helemaal goed.”

 luca wilken 

“Een nieuwe fabriek als deze is uniek, ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om hier te werken.”

Luca Wilken (21) uit Netterden is onze langst werkende productiemedewerker. Hij werkte hiervoor ook al in de foodindustrie. Als schoonmaker, administratief medewerker én productiemedewerker. Inmiddels heeft hij onze verpakkingsafdeling volledig onder controle. Luca is goed met cijfers en dat komt goed uit, want wat hij doet is millimeterwerk. Zijn doel? Allround operator worden.

 hard werken voor 
 het beste resultaat

“Ik maak hier lekker lange dagen”, vertelt Luca. “Iets voor half 8 ’s ochtends ben ik hier en zet ik als eerste de machines aan. Als alles draait ga ik nog eens dubbelchecken of alles goed is ingesteld. Een gereed product komt naar de verpakkingsafdeling. Vanaf daar moet alles goed gaan: het goede etiket, de sluitzegel of inductieseal op de juiste plek en de kloppende tht-code. Precies afstellen is heel belangrijk, het komt aan op de tiende millimeter. Het is hard werken, maar uiteindelijk zie je waarvoor je het doet. Als ik aan het einde van de dag weinig storing heb gehad en veel heb geproduceerd is mijn dag helemaal goed.”

“we gaan er

met z’n allen voor”

werken in een 
 nieuw productiebedrijf 

“Ik vind het mooi om dit productiebedrijf te zien in de beginfase. Daardoor maak je alles mee. Je moet niet bang zijn voor overwerken. Ik heb dat er graag voor over en leer heel veel. Als we weer een nieuw weekrecord halen, geeft dat zo’n lekker gevoel. We gaan er met z’n allen voor, dat is het mooie aan SupperFood. Het team is hecht. Ook Sidney werkt vaak mee in de productie. Dat zie je niet vaak in productiebedrijven, dat je baas ook meewerkt. Ik ben er trots op dat ik hier werk en dat ik het volledige vertrouwen van het bedrijf krijg over deze afdeling. Ik zie het bedrijf letterlijk en figuurlijk groeien. Het gaat echt hard, dat is mooi om te zien. We worden elke dag weer een stapje beter en discussiëren samen over hoe we het nóg beter kunnen doen.

Ik zou aanraden om hier te komen werken. Zeker als je elke dag wil groeien, wilskracht hebt en houdt van hard werken. We zijn een ambitieus bedrijf, dus we hebben ook ambitieuze medewerkers nodig.”

net zo ambitieus als luca?

We zijn altijd op zoek naar collega’s die samen met ons willen werken aan de beste producten. Ontdek hier of er een vacature voor je bij zit.