Kernwaarden

Home Over SupperFood Kernwaarden

Klantgerichtheid

We verdienen alleen geld door het aanbieden van voordelen die de klant ervaart als echt en beter dan die van onze concurrenten. De som van deze voordelen is een hoge tevredenheid en loyaliteit van onze klanten. Concurrerende prijzen, hoge kwaliteit, pro-actieve communicatie,  partnership en efficiente logistiek zijn vitale elementen in het bereiken van deze doelen.

Respect voor onze medewerkers

Wij respecteren en waarderen de capaciteiten en eigenschappen van onze medewerkers die bijdragen aan het behalen van onze doelen, het nemen van berekende risico’s en het behalen van resultaten. Voor goede medewerkers betekent dit een zeer gewaardeerde rol in het bedrijf en een kans voor verdere zelfontplooiing.

Winstgerichtheid

We zijn als bedrijf actief om geld te verdienen; al onze activiteiten moeten dit doel ondersteunen. Gezonde winst betekent een goed rendement voor de stakeholders, continuiteit voor alle betrokken partijen en mogelijkheden tot verdere groei van de organisatie.

Verantwoordelijkheid

We weten wat het is om onze verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen we als onderneming en dat verwachten we van iedere medewerker persoonlijk. We zijn een betrouwbare partner voor onze klanten, leveranciers, werknemers en de maatschappij.