Broodversierders

Home Private label producten Broodversierders

SupperFood ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert een range aan kwalitatief hoogstaande broodversierders met een focus op pindakaas en brood spread. Door het gebruik van de beste ingrediënten, onze jarenlange ervaring en diepgaande

productkennis, bieden we u op maat gesneden oplossingen onder uw label aan. In trends met betrekking tot ‘minder zout´, ´minder suiker´, ‘clean label’ en ´duurzaamheid´ lopen we voorop in de markt.

Productgroepen

PL Pindakaas
De pindakaas is smeuïg tot op de bodem en zitten boordevol met broodnodige bouwstoffen, vitaminen & mineralen. Wij leveren zowel de in Nederland bekende pindakaas (donker geroosterde pinda’s met vlies) als ook Amerikaanse pindakaas (licht geroosterd zonder vlies) in de varianten Naturel, met Nootjes, Light, Creamy en 100% pinda’s.
PL Brood spread
Verantwoorde en frisse brood spread door heerlijke combinaties van knapperige stukjes groenten. De brood spreads zijn standaard leverbaar in de smaken: Naturel, Komkommer, Mediterraan en Fijne Tuinkruiden. Heerlijk fris en net zo lekker als de sandwichspread van de bekende A-merken!

Verpakkingen

SupperFood heeft een breed, internationaal netwerk van verpakkingsleveranciers, waarmee wij u altijd een gewenste verpakkingsoplossing kunnen bieden. Bestaat de beoogde verpakking nog niet, dan is het ontwikkelen van een nieuwe verpakking in goed overleg altijd mogelijk.

Broodversierders onder private label kunnen wij standaard in diverse verpakkingen leveren, waaronder:

  • glazen en kunststof potjes van 220g tot 600g

De verpakkingen kunnen gedecoreerd worden met aanlijmlabels van 4 tot 8 kleuren. Hiervoor werken wij samen met de meest toonaangevende drukkerijen in de Benelux.

Waarom Supperfood?

SupperFood is een professionele producent en flexibele partner om in bovenvermelde productgroepen een private label product voor u te ontwikkelen. Samen met onze ervaren productontwikkelaars en onze BRC-, AIB-, FSCC22000 en/of IFS-gecertificeerde productielocaties, vinden wij ook voor uw merk altijd een passende receptuur en verpakking in de juiste waarde/kwaliteit-verhouding.

Referenties

salling group
DELHAIZE
EDEKA
MIGROS
Superunie
Plus
Plukon
Nestle
Jumbo
Aldi
Albert Heijn

Wat kunnen we voor u betekenen?