Oosterse producten

Home Private label producten Oosterse producten

SupperFood ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert een brede range aan Oosterse producten van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit producten met als referentie de  Nederlandse A-merken, zowel qua verpakking als receptuur.

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste PL satésauzen, woksauzen, boemboes, sambals, ketjaps, sojasauzen, chilisauzen en Oosterse maaltijdversierders. De houdbaarheid varieert ongekoeld van 6 tot 24 maanden.

Door het gebruik van de beste ingrediënten, BRC-, IFS- of FSSC-gecertificeerde productielocaties, onze jarenlange en diepgaande productkennis, bieden wij u van harte op maat gesneden oplossingen aan onder uw label.

In deze categorie zien wij steeds meer vraag ontstaan naar producten met minder zout, geen kunstmatige smaakversterkers (MSG) en duurzaamheidsclaim (RSPO). SupperFood volgt deze trends nauwgezet en loopt hierin voorop in de PL markt.

Productgroepen

Verpakkingen

SupperFood heeft een breed, internationaal netwerk van verpakkingsleveranciers, waarmee wij u altijd een gewenste verpakkingsoplossing kunnen bieden. Bestaat de beoogde verpakking nog niet, dan is het ontwikkelen van een nieuwe verpakking in goed overleg altijd mogelijk.

Oosterse sauzen onder private label kunnen wij standaard in diverse verpakkingen leveren, waaronder:

  • kunststof kuipjes met sealfolie en kartonnen sleeve van 95 tot 100g.
  • glazen en kunststof potjes van 100 tot 1000ml.
  • glazen en kunststof flesjes van 150 tot 800ml.
  • kunststof emmers van 2,5 en 10kg.
  • kunststof cans van 5L.

De verpakkingen kunnen gedecoreerd worden met aanlijmlabels, zelfklevende labels, inmold labels van 4 tot 8 kleuren. Hiervoor werken wij samen met de meest toonaangevende drukkerijen in de Benelux.

Waarom Supperfood?

SupperFood is een professionele producent en flexibele partner om in bovenvermelde productgroepen een private label product voor u te ontwikkelen. Samen met onze ervaren productontwikkelaars en onze BRC-, AIB-, FSCC22000 en/of IFS-gecertificeerde productielocaties, vinden wij ook voor uw merk altijd een passende receptuur en verpakking in de juiste waarde/kwaliteit-verhouding.

Referenties

Superunie
Plus
Plukon
Nestle
Jumbo
Aldi
Albert Heijn

Wat kunnen we voor u betekenen?