Verse sauzen & dressings

Home Private label producten Verse sauzen & dressings

SupperFood ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert een brede range aan verse sauzen en dressings van hoge kwaliteit gemaakt met verse ingredienten en een basis van fruit, olie, water of yoghurt. Deze koelverse producten zijn ECHT vers met een houdbaarheid van 30 tot 60 dagen en worden bereid onder onze ‘clean label’-visie (vrij van GMO, smaakversterkers,

conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder E-nummers). Gebruik makend van de beste ingredienten, onze jarenlange ervaring en diepgaande productkennis, bieden we u op maat gesneden oplossingen onder uw label aan.
In ontwikkelingen en trends met betrekking tot ‘minder zout´, ‘minder suiker’, ´clean label´, ´verse ingredienten´ en ´duurzaamheid´ lopen we voorop in de markt.

Productgroepen

PL Verse dressings en vinaigrettes
Met verse vinaigrettes en dressings krijgen salades en rauwkost een originele twist en kunt u eindeloos variëren. Van originele Caesar dressing met verse Grana Padano kaas en ansjovis tot romige yoghurtdressing en fijne honing-mosterddressing. Of wat dacht u van een rokerige paprika-vinaigrette of frisse sinaasappel-munt-vinaigrette?
PL Verse coulis, chutneys en konfijten
Deze producten worden bereid met verse ingrediënten, waaronder sjalotten, uien, fruit, kruiden en specerijen. Zij geven kleur en smaak aan uw gerechten. Lekker bij een vleeswaren- of kaasplankje en natuurlijk bij verschillende soorten leverpaté..
PL Verse woksaus en wokpasta
Of het nu gaat om een sweet & sour, teriyaki, sesam-soja of pittige Thaïse groene curry woksaus, we hebben ze. En wat, naast de uitstekende smaak, bijzonder is, is dat ze geen geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten en geen smaakversterkers of conserveermiddelen nodig hebben. En ook nog een lager gehalte in suikers bevatten. En dat de consument dit, in combinatie met de smaak, weet te waarderen blijkt uit diverse consumententesten.
PL Verse sauzen
Pastasauzen, mayonaise, ketchup, tartaarsaus en bijvoorbeeld kerriesaus, zoals ze bedoeld zijn. Pure en eerlijke producten gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, zoals scharrelei, extra vergine olijfolie of raapzaadolie, verse yoghurt en kappertjes. Natuurlijk zonder geur-, kleur- of smaakstoffen, conserveermiddelen of andere E-nummers.

Verpakkingen

SupperFood heeft een breed, internationaal netwerk van verpakkingsleveranciers, waarmee wij u altijd een gewenste verpakkingsoplossing kunnen bieden. Bestaat de beoogde verpakking nog niet, dan is het ontwikkelen van een nieuwe verpakking in goed overleg altijd mogelijk.

Verse sauzen en dressings onder private label kunnen wij standaard in  diverse verpakkingen leveren, waaronder:

  • transparante cupjes met sluitfolie of deksels van 20 en 40ml
  • transparante stickpacks en sachets van 7 tot 120ml
  • kunststof potjes en flesjes van 100 tot 1000ml

De verpakkingen kunnen gedecoreerd worden met krimpsleeves, zelfklevende labels, inmould labels van 4 tot 8 kleuren. Hiervoor werken wij samen met de meest toonaangevende drukkerijen in de Benelux.

Waarom Supperfood?

SupperFood is een professionele producent en flexibele partner om in bovenvermelde productgroepen een private label product voor u te ontwikkelen. Samen met onze ervaren productontwikkelaars en onze BRC-, AIB-, FSCC22000 en/of IFS-gecertificeerde productielocaties, vinden wij ook voor uw merk altijd een passende receptuur en verpakking in de juiste waarde/kwaliteit-verhouding.

Referenties

salling group
DELHAIZE
EDEKA
MIGROS
Superunie
Plus
Plukon
Nestle
Jumbo
Aldi
Albert Heijn

Wat kunnen we voor u betekenen?