Vacature QESH Manager

Over  Supperfood 

SupperFood is een jonge en dynamische onderneming opgericht in 2008 waar momenteel ruim 20 mensen werkzaam zijn. Zij is in 2019 voor de 7e maal uitgeroepen tot FD Gazellen en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van  Nederland! SupperFood ontwikkelt en verkoopt onderscheidende foodconcepten onder private labels en richt zich met name op retailers binnen Europa en soms daarbuiten. Het portfolio bestaat uit een uitgebreid assortiment Aziatische producten, koelverse dressings en sauzen en pindaproducten, zoals pindakaas. SupperFood onderscheidt zich door haar snelle en proactieve handelen en innovatieve productontwikkeling in eigen beheer, waarbij haar smaken als beste worden getest door consumenten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel, waarbij er een open en informele cultuur bestaat.

In het vierde kwartaal van 2019 is SupperFood verhuisd naar een nieuwe locatie in Oosterhout (Gld), direct gelegen aan de A15 (industrieterrein Park15). Op deze locatie is een eigen productielocatie voor pindakaas opgestart. In het zeer moderne productiebedrijf wordt pindakaas geproduceerd voor belangrijke binnenlandse en buitenlandse retailers.

Door vertrek van de huidige QESH manager zijn wij nu op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

In het vierde kwartaal van 2019 is SupperFood verhuisd naar een nieuwe locatie in Oosterhout (Gld), direct gelegen aan de A15 (industrieterrein Park15). Op deze locatie is een eigen productielocatie voor pindakaas opgestart. In het zeer moderne productiebedrijf zullen pindakazen worden geproduceerd voor belangrijke binnenlandse en buitenlandse retailers.

Door de snelle groei die wij doormaken zijn we op zoek naar iemand die onze kwaliteitsafdeling komt ondersteunen. Wij zoeken een stagiair(e) die ons team komt versterken vanaf september 2020 voor een periode van 5 à 6 maanden door middel van een:

QESH  MANAGER (M/V) 

De QESH Manager (Quality, Environment, Safety & Health) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en continue verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en milieu voor zowel de fabriek als de handelstak. Je zorgt ervoor dat het bedrijf voldoet aan wet- en regelgeving op deze gebieden en daarbij zorg je voor het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Je vind het leuk om een breed takenpakket te hebben in een flexibele en platte organisatie. Je rapporteert direct aan de directie van SupperFood.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • opstellen, bewaken en uitvoeren van het QESH beleid en vertalen naar een QESH jaarplan.
  • (bij)sturen op KPI’s en deze verder optimaliseren.
  • organiseren, voorbereiden en uitvoeren van zowel interne als externe audits.
  • opstellen en/of controleren van de HACCP-risicoanalyse, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en het verbeteren ervan.
  • kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en milieu analyseren en oplossen van (voedsel)veiligheidskwesties.
  • verkrijgen, behouden en beheren van kwaliteitscertificeringen en keurmerken.
  • adviseren van het hoger management en lijnmanagement.
  • fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, klanten, overheidsinstanties en auditors.
  • trainen van medewerkers en stimuleren van het leervermogen van de organisatie.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO/WO opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business of een vergelijkbare studie. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een kwaliteitsfunctie in de foodsector. Kennis van en ervaring met gangbare kwaliteitscertificeringen zoals BRC en IFS. Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Belangrijke competenties

Doortastend, proactief, accuraat, overtuigingskracht, vasthoudend, analytisch en probleemoplossend vermogen

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van relevante werkervaring, leeftijd en opleiding wordt een marktconform salaris geboden. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Natuurlijk hebben we een pensioenregeling en een vergoeding voor reiskosten. Wij vinden professionele ontwikkeling belangrijk en bieden ruimte voor opleiding en training.

Zie jij jezelf al werken bij   SUPPERFOOD? 

Interesse in deze functie? Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar janvanderpol@supperfood.nl of neem voor meer informatie contact op met tel. 06-51193358.

customer  focus 

SupperFood is een jonge en dynamische onderneming opgericht in 2008 waar momenteel ruim 20 mensen werkzaam zijn. Zij is in 2019 voor de 7e maal uitgeroepen tot FD Gazellen en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van  Nederland! SupperFood ontwikkelt en verkoopt onderscheidende foodconcepten onder private labels en richt zich met name op retailers binnen Europa en soms daarbuiten. Het portfolio bestaat uit een uitgebreid assortiment Aziatische producten, koelverse dressings en sauzen en pindaproducten, zoals pindakaas. SupperFood onderscheidt zich door haar snelle en proactieve handelen en innovatieve productontwikkeling in eigen beheer, waarbij haar smaken als beste worden getest door consumenten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel, waarbij er een open en informele cultuur bestaat.

In het vierde kwartaal van 2019 is SupperFood verhuisd naar een nieuwe locatie in Oosterhout (Gld), direct gelegen aan de A15 (industrieterrein Park15). Op deze locatie is een eigen productielocatie voor pindakaas opgestart. In het zeer moderne productiebedrijf wordt pindakaas geproduceerd voor belangrijke binnenlandse en buitenlandse retailers.

Door vertrek van de huidige QESH manager zijn wij nu op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

qesh manager (m/v)

De QESH Manager (Quality, Environment, Safety & Health) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en continue verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en milieu voor zowel de fabriek als de handelstak. Je zorgt ervoor dat het bedrijf voldoet aan wet- en regelgeving op deze gebieden en daarbij zorg je voor het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Je vind het leuk om een breed takenpakket te hebben in een flexibele en platte organisatie. Je rapporteert direct aan de directie van SupperFood.

Je taken bestaan onder andere uit:

  • opstellen, bewaken en uitvoeren van het QESH beleid en vertalen naar een QESH jaarplan.
  • (bij)sturen op KPI’s en deze verder optimaliseren.
  • organiseren, voorbereiden en uitvoeren van zowel interne als externe audits.
  • opstellen en/of controleren van de HACCP-risicoanalyse, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en het verbeteren ervan.
  • kwaliteit, voedselveiligheid, arbo en milieu analyseren en oplossen van (voedsel)veiligheidskwesties.
  • verkrijgen, behouden en beheren van kwaliteitscertificeringen en keurmerken.
  • adviseren van het hoger management en lijnmanagement.
  • fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers, klanten, overheidsinstanties en auditors.
  • trainen van medewerkers en stimuleren van het leervermogen van de organisatie.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO/WO opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business of een vergelijkbare studie. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een kwaliteitsfunctie in de foodsector. Kennis van en ervaring met gangbare kwaliteitscertificeringen zoals BRC en IFS. Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Belangrijke competenties

Doortastend, proactief, accuraat, overtuigingskracht, vasthoudend, analytisch en probleemoplossend vermogen

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van relevante werkervaring, leeftijd en opleiding wordt een marktconform salaris geboden. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld. Natuurlijk hebben we een pensioenregeling en een vergoeding voor reiskosten. Wij vinden professionele ontwikkeling belangrijk en bieden ruimte voor opleiding en training.

Zie jij jezelf al werken bij Supperfood?

Interesse in deze functie? Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar janvanderpol@supperfood.nl of neem voor meer informatie contact op met tel. 06-51193358.