SupperFood behoort bij de Top 250 Groeibedrijven in 2020

Sidney Zweers

SupperFood staat voor het eerst in de Top 250 Groeibedrijven, zo maakte het Erasmus Centre for Entrepeneurship op 4 maart bekend. Hiermee behoort SupperFood in 2020 tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Een prestatie waar we, net als op onze medewerkers, enorm trots op zijn”, zeggen de eigenaren Jan van der Pol en Sidney Zweers. “Binnen de lijst zijn wij 1 van de slechts 9 bedrijven uit de categorie Food & Beverages, waaronder ook de gouden groeier Takeaway.com.”

De toonaangevende leverancier van private label food producten voor Europese retailers en merkeigenaren, realiseerde een enorme stijging in omzet en groeide in korte tijd uit naar 20 medewerkers. De bouw van het nieuwe hoofdkantoor en een ultramoderne pindakaasfabriek in Oosterhout (GLD) in 2019, zal de basis vormen voor verdere groei van de organisatie in de komende jaren.

Voorwaarden Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is een initiatief van nlgroeit. Om in aanmerking te komen voor de Top 250 Groeibedrijven 2020 is een omzet van tenminste 5 miljoen euro en een minimum van 10 FTE’s een vereiste. Ook moet er de afgelopen 3 jaar jaarlijks een groei van tenminste 20% in FTE en omzet zijn behaald. SupperFood voldoet ruim aan beide criteria.

Van de 250 bedrijven uit de lijst zijn er 13 gevestigd in Gelderland. Deze provincie staat daarmee op een gedeeld vijfde plek van Nederland. Er staan 156 nieuwe bedrijven in deze editie van de Top 250 groeibedrijven. Het overzicht van de 250 snelste groeiers van Nederland laat niet alleen zien welke bedrijven de meeste banen creëren, maar ook nog eens hoog productief zijn. De echte toppers dus, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven!

Nieuwsgierig naar de hele lijst? Check het hier: Top 250 Groeibedrijven 2020.