Vacature supply chain COORDINATOR

Over  Supperfood 

SupperFood is een jonge en dynamische onderneming opgericht in 2008. Zij is al 8 maal uitgeroepen tot FD Gazellen en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. SupperFood ontwikkelt en verkoopt onderscheidende foodconcepten onder private label. Dit assortiment bestaat uit Aziatische producten, koelverse dressings, sauzen en pindaproducten. Pindakaas produceren zij daarbij vanuit de eigen productie locatie. SupperFood richt zich met name op Retail en industriële afnemers in voornamelijk Europa. De organisatie onderscheidt zich door haar snelle en pro-actieve handelen en goede productontwikkeling in eigen beheer, waarbij hun smaken als beste worden getest door consumenten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel en de cultuur is open en informeel. SupperFood is gevestigd op een centrale en goed bereikbare plek in Oosterhout (Gld.), direct gelegen aan de A15 (Industrieterrein Park15). Hier is in 2019 een nieuwe, hypermoderne productielocatie gebouwd met een modern en gezellig kantoor. Vanwege de verwachte groei in de komende jaren zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

nauwkeurige en scherpe  SUPPLY chain Coordinator (M/V)

Als Coördinator Supply Chain werk je nauw samen met de Supply Chain Manager, de Quality Manager en Productie Manager. Je valt onder de directe aansturing van de Supply Chain Manager en jullie zorgen gezamenlijk voor een optimale supply chain, de productieplanning, een effectief verkoopproces en goede contacten met de diverse relaties. Een veelzijdige en uitdagende rol binnen een kleine, snel groeiende organisatie. Je zult dus ook met Directie, Business Development Managers, en Product Developers regelmatig contact hebben. Je werkt samen met ambitieuze collega’s, binnen een informele sfeer, waar een gezonde dosis humor zeker niet misplaatst is.

Als Coördinator Supply Chain  ben je de zogeheten spin in het web en verantwoordelijk voor de continuïteit van de dagelijkse operationele- en planningsactiviteiten. Je bent een ware troubleshooter binnen het gehele logistieke en operationele proces voor zowel de handelsactiviteiten als de producten uit de eigen fabriek.

Jij bent ook  het eerste aanspreekpunt in de dagelijkse telefonische contacten met klanten,  leveranciers, logistiek dienstverleners en productielocaties. Je zorgt voor het maken van een optimale planning op basis van de sales forecast en/of ontvangen orders.

Daarnaast zorg je voor het tijdig plaatsen van inkooporders, transportorders, bewaking van voorraadstanden, facturatie en beoordelen van de binnengekomen klantorders. Ook maak je de planningen voor grondstoffen en verpakkingsmaterialen en stemt je dit af met de betreffende leveranciers.

Het is een zelfstandige functie, waarin veel eigen initiatief verwacht wordt en je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt. Het werk is zeer divers en je vind het een uitdaging om verschillende activiteiten tegelijkertijd te managen.

Doordat je begrijpt wat anderen van je verwachten kan je op een natuurlijke en proactieve wijze inspelen op de behoeften in je omgeving. Je hebt een professionele houding en straalt vertrouwen uit en voelt je als een vis in het water binnen een dynamische en informele organisatie met een beperkt aantal medewerkers. Je bent hands on en staat graag midden in de operatie met een diversiteit aan taken. 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, logistiek dienstverleners en productielocaties;
 • Je maakt planningen voor grondstoffen en verpakkingsmaterialen en roept deze tijdig af;
 • Je stelt een (lange termijn) productieplanning op voor de eigen fabriek en plaatst concrete opdrachten;
 • Je bewaakt voorraadstanden van diverse magazijnen;
 • Je verzorgt de dagelijkse afstemming met de diverse externe productielocaties;
 • Je zorgt voor invoering en verwerking van ontvangen verkooporders en stelt inkoopopdrachten op;
 • Je verzorgt de facturatie;
 • Je neemt, indien noodzakelijk, taken waar van de Supply Chain Manager bij afwezigheid en
 • De werkzaamheden verricht je samen met je collega’s van de Supply Chain, waarbij je elkaars werkzaamheden moet kunnen overnemen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/MBO opleiding in een economische, bedrijfskundige en/of logistieke richting;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een functie die op zijn minst sterke raakvlakken vertoond met deze functie;
 • Ervaring in de food is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Vanzelfsprekend beheers je het MS Officepakket;
 • Kennis van ERP en productieplanning en
 • Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 30 à 40 km van Oosterhout (Gld)

Belangrijke competenties

Communicatief sterk, ambitieus, service- en klantgericht, commercieel denken, onderhandelen accuraat, flexibel, vasthoudend, samenwerken, inlevingsvermogen, zelfstandig, stressbestendig, probleemoplossend vermogen, plannen en organiseren, proactief, prioriteiten stellen en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris dat afhankelijk is van relevante werkervaring, leeftijd en opleiding. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en is er een vergoeding mogelijk voor reiskosten.

Zie jij jezelf al werken bij   SUPPERFOOD? 

Interesse in deze functie? Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar janvanderpol@supperfood.nl of neem voor meer informatie contact op met tel. 06-51193358.