Vacature supply chain manager

Over  Supperfood 

SupperFood is een jonge en dynamische onderneming opgericht in 2008. Zij is al 8 maal uitgeroepen tot FD Gazellen en behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. SupperFood ontwikkelt en verkoopt onderscheidende foodconcepten onder private label. Dit assortiment bestaat uit Aziatische producten, koelverse dressings, sauzen en pindaproducten. Pindakaas produceren zij daarbij vanuit de eigen productie locatie. SupperFood richt zich met name op Retail en industriële afnemers in voornamelijk Europa. De organisatie onderscheidt zich door haar snelle en pro-actieve handelen en goede productontwikkeling in eigen beheer, waarbij hun smaken als beste worden getest door consumenten. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel en de cultuur is open en informeel. SupperFood is gevestigd op een centrale en goed bereikbare plek in Oosterhout (Gld.), direct gelegen aan de A15 (Industrieterrein Park15). Hier is in 2019 een nieuwe, hypermoderne productielocatie gebouwd met een modern en gezellig kantoor waar 20 collega’s werkzaam zijn. Binnenkort ontstaat er een vacature voor de functie van:

A PEANUT BUTTER LOVING  SUPPLY CHAIN MANAGER (M/V)

Als  Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor  het goed functioneren van deze belangrijke afdeling . Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Sales, Kwaliteit en Productie. De Supply Chain afdeling draagt zorg voor een optimale supply chain, de productieplanning, een effectief verkoop(order)proces en goede contacten met de diverse relaties. Een veelzijdige en uitdagende rol binnen een kleine, snel groeiende organisatie. Je werkt samen met ambitieuze collega’s, binnen een informele sfeer, waar een gezonde dosis humor zeker niet misplaatst is.

 De Supply Chain Afdeling is de spreekwoordelijke spin in het web en verantwoordelijk voor de continuïteit van de dagelijkse operationele- en planningsactiviteiten voor zowel de handelsactiviteiten als de producten uit de eigen fabriek. De afdeling is het eerste aanspreekpunt in de dagelijkse telefonische contacten met klanten,  leveranciers, logistieke dienstverleners en productielocaties. Zij zorgt voor het maken van een optimale planning op basis van de sales forecast en/of ontvangen orders, het tijdig plaatsen van inkooporders, transportorders, bewaking van voorraadstanden, facturatie en beoordelen van de binnengekomen klantorders. Ook het maken van  planningen voor grondstoffen en verpakkingsmaterialen en de afstemming hiervan met de betreffende leveranciers valt onder deze afdeling. Het werk is zeer divers en je vind het een uitdaging om verschillende activiteiten tegelijkertijd te (laten) managen.

 Doordat je begrijpt wat anderen van je verwachten kun je op een natuurlijke en proactieve wijze inspelen op de behoeften in je omgeving. Je hebt een professionele houding en straalt vertrouwen uit en voelt je als een vis in het water binnen een dynamische en informele organisatie met een beperkt aantal medewerkers. Je bent hands-on en staat graag midden in de operatie met een diversiteit aan taken.

 Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven, beheren, faciliteren en verbeteren van de Supply Chain afdeling (van 3 m/vr) om de uitleveringsperfomance naar de klanten te verbeteren met een optimaal voorraad niveau tegen optimale kosten.
 • Laten opstellen en controleren van korte- en middellange termijn productie- en behoefteplanningen
 • Optimaliseren van de samenwerking tussen supply chain en andere bedrijfsonderdelen
 • Analyseren en optimaliseren van processen en inrichting van systemen
 • Onderhouden van relaties met externe dienstverleners op het gebied van transport en opslag
 • Back up voor medewerkers op de afdeling
 • Coördineren van offerteaanvragen aan logistieke dienstverleners voor nieuw business
 • Beheer master data van de Supply Chain in de bedrijfssoftware

Functie-eisen

Onze ideale Supply Chain Manager kan zich bewegen in een informele en groeiende organisatie, waarin je verantwoordelijk bent voor een goede performance van de Supply Chain afdeling. Hierdoor ben je voornamelijk te typeren als initiatiefrijk, flexibel, een doorzetter en tot in de details nauwkeurig. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Supply Chain Management ervaring op bachelor/master niveau
 • Bij voorkeur heb je een afgeronde (HBO) opleiding in een logistieke of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring,
 • Uitstekende kennis van Excel en bij voorkeur ERP software;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in de nabije omgeving van Oosterhout (Gld.). 

Andere belangrijke competenties

Plannen en organiseren, samenwerken, probleemoplossend vermogen en initiatief nemen.

Arbeidsvoorwaarden

Wie bieden een uitdagende functie in een fijne werksfeer in een team met leuke collega’s binnen een innovatieve en groeiende onderneming met een salaris dat passend bij je werkervaring, leeftijd en opleiding. Hierbij kent SupperFood 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Zie jij jezelf al werken bij   SUPPERFOOD? 

Interesse in deze functie? Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar janvanderpol@supperfood.nl of neem voor meer informatie contact op met tel. 06-51193358.